غرفه خودساز چوبی

مشخصات

با شنیدن نام غرفه سازی بلافاصله در اذهان، غرفه های خودساز چوبی  متصور می گردد غرفه های خودساز چوبی از ورق های 8 و یا 16 میلی متری از جنس نئوپان و MDF، پارکت، رنگ پلاستیکی، شیشه، لوازم برقی شامل پروژکتور و مهتابی، در صورت احداث نیم طبقه و موارد خاص استفاده از مقاطع فولادی نظیر نبشی، قوطی و ناودانی و در آخر رنج وسیعی از مواد و متریال به جهت غرفه آرایی نظیر بنر، پلکسی، فلکسی و استیکر تشکیل شده است.

مراحل ساخت

در زیر مراحل غرفه سازی یک غرفه ی معمولی خودساز چوبی ارائه گردیده است.

الف) طراحی

اولین مرحله در فرآیند غرفه سازی طراحی غرفه متناسب با نیازهای مشارکت کننده می باشد در این مرحله طراح با استفاده از نرم افزارهای طراحی نظیر   3D MAX و REVIT اقدام به تصویر کشیدن هنر و خلاقیت خود می نماید و با تصویر گرفتن از چند زاویه، به مشارکت کننده دید مناسبی به جهت تصمیم گیری در مورد المان های طرح، رنگ، فضا بندی ها و... می دهد.

 

ب) کف ریزی

پس از جانمایی محل غرفه توسط مسئولان برگزاری نمایشگاه، غرفه ساز اقدام به پهن کردن پانل هایی به ابعاد نیم متر در نیم متر می نماید که جنس متداول این پانل ها از نئوپان های ضایعاتی می باشد در برخی موارد از تخته های با قابلیت تراز شوندگی نیز استفاده می گردد و در مواردی که شیب زمین زیاد باشد غرفه ساز مجبور به آهن کشی و سپس اجرای کف بر روی سطح تراز شده ی فلزی می باشد.

اجرای کف ریزی حس زیبایی به جهت افزایش ارتفاع (به طور معمول 10 سانتی متر) نسبت به راهروهای نمایشگاه به بازدید کنندگان می دهد علاوه بر این کف ریزی شرایطی به جهت فیکس کردن المان ها به کف غرفه و همچنین عبور سیم برق و سایر تجهیزات فراهم می نماید. 

 

 

در برخی موارد به جهت کاهش هزینه تمام شده و یا الزامات طراحی مرحله کف ریزی صورت نمی پذیرد و تنها اقدام به مفروش کردن غرفه با موکت می شود.

ج) اجرای پارکت

در این مرحله بر روی کف ریخته شده اقدام به نصب پارکت و یا لمینت می گردد پارکت ها در طرح ها و رنگ های متنوع قابل اجرا بوده و پس از نصب پارکت ها به جهت مهار آن ها و همچنین زیبایی لب غرفه، زوارهای فولادی نصب و پیچ می شوند.

 

د) حمل و نصب المان های غرفه

به علت محدودیت در مدت مقرر جهت آماده سازی غرفه (به طور معمول سه روز) و همچنین به جهت جلوگیری از ایجاد گرد و غبار و ضایعات در سالن نمایشگاه، از فعالیت نجاری در محل غرفه جلوگیری به عمل می آید لذا غرفه سازان اقدام به ساخت المان ها و همچنین برشکاری ورق ها در کارگاه خود نموده و در محل غرفه تنها اقدام به نصب و سرهم بندی المان ها با دستگاه های تیپو و منگنه زن می نمایند.

 

ه) رنگ آمیزی

رنگ یکی از موثرترین عوامل در زیبایی غرفه می باشد به نحوی که همخوانی رنگ ها برپایه ی رنگ سازمانی مشارکت کننده ضمن ایجاد فضایی دلنشین، حسی طبیعی به غرفه الهام می نماید و از زمختی غرفه (مشکل غرفه های مدولار) جلوگیری به عمل می آورد.

در مرحله رنگ آمیزی ابتدا با استفاده از بتونه اقدام به درز گیری و پرداخت سطح نئوپان و یا MDF می شود سپس با استفاده از رنگ پلاستیکی اقدام به رنگ آمیزی غرفه مطابق طرح می گردد از جمله دلایل استفاده از رنگ پلاستیکی می توان به خشک شدن سریع، قابلیت اصلاح سریع و آسان، بوی آزاردهنده ی کم، قیمت مناسب و همخوانی با سطوح چوبی اشاره کرد.

 

و) عملیات نورپردازی و برقکاری

بدون تردید می توان این مرحله را دمیدن روح در غرفه نام گذاری کرد نورپردازی اصولی، علاوه بر تامین روشنایی، حس زنده و پویا بودن به غرفه می دهد. تیم برقکاری با استفاده از انواع لامپ، پروژکتور، مهتابی  و سایر ادوات این مهم را به انجام می رسانند در برخی از نمایشگاه ها به جهت صرفه جویی در مصرف انرژی استفاده از لامپ های رشته ای و همچنین لوسترهای پر مصرف و لامپ های مدادی ممنوع گردیده است و به جهت ایمنی و جلوگیری از آتش سوزی، مقررات سختگیرانه ای در امر استفاده از کابل و سیم وضع شده است. 

 

ز) نصب تزیینات و چیدمان

در این مرحله اقدام به نصب شیشه ها، بنرها، پلکسی ها، تابلوها، گل آرایی و سایر عملیات چیدمان نظیر قرار دهی دستگاه ها، مبلمان، آبسرد کن، تلویزیون و ... صورت گرفته و تمیزکاری نهایی غرفه جهت تحویل به مشارکت کننده انجام می پذیرد.

مزایا

  1. آزادی عمل فراوان به جهت طراحی، اجرا و استفاده از هرنوع متریال
  2. ایجاد حس طبیعی و زیبایی بهتر
  3. ایجاد اشتغال برای طیف وسیعی از نیروهای ماهر در رشته های مختلف
  4. بدون محدودیت در ارتفاع و ابعاد زمین تحویلی
  5. امکان ایجاد طبقه دوم ( نیاز به آهن کشی قبل از مرحله ی کف ریزی)

معایب

  1. هزینه تمام شده زیاد
  2. سرعت اجرا پایین
  3. نیاز به نیروی ماهر
  4. ایجاد ضایعات ( هرچند قابل بازیافت می باشند)
  5. زمانبری عملیات جمع آوری
  6. عدم امکان استفاده مجدد

حدود قیمت

به علت آزادی عمل فراوان در طرح و استفاده از طیف وسیعی از مواد و همچنین سایر شرایط از جمله متراژ غرفه، محل و نوع نمایشگاه بازه ی قیمت ها بسیار وسیع می باشد.

نهصد هزار تومان الی هفت میلیون تومان در هر متر مربع

غرفه های متعارف در نمایشگاه بین المللی تهران در حدود دو میلیون و پانصد هزار تومان در متر مربع

  • به اشتراک بگذاریذ

کامنتها

    برای این غرفه هیچ نظری داده نشده است

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود *

تایید